Exclusief in Nederland

Almeco Project meubilair bij Liviza Projectinrichting

Almeco loopt al meer dan 30 jaar voorop op het gebied van projectmeubilair voor hotels, bars, restaurants en vakantieresorts. Ontdek ons ​​uitgebreide assortiment voor binnen- én buitenmeubilair en verhoog de kwaliteit van jouw project, zowel qua stijl als functionaliteit. Met Almeco transformeer je elke omgeving in een oase van comfort en stijl, waarbij je het vakmanschap in ieder detail terugvindt.

Veelzijdig inzetbaar projectmeubilair

Een selectie uit het aanbod:

Stoelen

Een samenspel van design en comfort. Elk zitmeubel is een toonbeeld van vakmanschap, perfect afgestemd op moderne ruimtes die zowel stijl als functionaliteit verlangen.

Tafels

Kolomtafels, ruime eettafels, bijzettafels en salontafels met de mooiste designs. Gemaakt met hoogwaardige afwerking van staal, aluminium en/of houtsoorten.

banken

De banken van Almeco kennen veel diversiteit. Kies uit de beste en meest bijzondere stoffen waarmee een eigen twist geeft aan ieder element. 

barkrukken

Hoge tafels zijn niet meer weg te denken in de horeca. Barkrukken, oftewel barstoelen, zijn daardoor onmisbaar. 

Fauteuils

Elke fauteuil is een toonbeeld van vakmanschap, perfect afgestemd op moderne ruimtes die zowel stijl als functionaliteit verlangen. Zowel voor binnen als buiten hebben wij een ruim assortiment in fauteuils.

Het totale aanbod van almeco bekijken?

Download Nu de Almeco CATALOGUS! 2500+ producten

Laat je inspireren door de veelzijdigheid en kwaliteit van Almeco’s meubilair. In onze brochure vind je een gedetailleerd overzicht van onze exclusieve collecties, speciaal ontworpen voor hotels, bars en restaurants. 

Gerealiseerde projecten Met Almeco meubilair

ONTVANG DE ALMECO CATALOGUS

Vul je gegevens in en ontvang
gratis de catalogus

Advies of vragen?

Bel of Mail

Laat je bericht achter

BROCHURE DOWNLOADEN

Vul je gegevens in en ontvang
gratis onze inspirerende brochure.