Unieke meubelstukken voor unieke ruimtes

jouw partner in maatwerk meubels

VOOR PARTICULIER EN ZAKELIJK

Van sfeervolle bars tot functionele garderobekasten, we creëren unieke meubelstukken voor unieke ruimtes die jouw visie tot leven brengen. Van het eerste ontwerp tot de gedetailleerde afwerking, we zetten altijd een stapje verder.

Creëer Jouw Eigen Meubelstuk

Van Maatwerk Bar tot Garderobekast

Of je nu een op maat gemaakt meubel voor thuis wenst of een stijlvolle balie voor je hotel, we combineren hoogwaardige materialen met vakmanschap. Het resultaat is duurzaam maatwerk waar je jarenlang van geniet, volledig afgestemd op jouw wensen. Van het selecteren van materialen tot de uiteindelijke afwerking, we zetten altijd dat stapje extra om een uitzonderlijk resultaat te leveren.

in vier stappen

Naar jouw maatwerk meubel

1. Kennismaking & Selectie

We starten met een persoonlijk gesprek om jouw wensen en ideeën te begrijpen. Daarbij kies je de materialen en stijl die bij jou past.

2. Ontwerp

Op basis van jouw keuzes maken we een functionele schets en werken we deze uit tot een technische tekening en visual.

3. offerte

Na goedkeuring van het ontwerp ontvang je een gedetailleerde offerte met hierin een duidelijk overzicht van de kosten.

4. realisatie & oplevering

Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag. We houden je op de hoogte van de planning en voortgang, tot jouw unieke meubelstuk klaar is voor montage en installatie in jouw ruimte.

Wat betaal je voor een maatwerkmeubel?

Wat betaal je voor een maatwerk meubel?

Transparante prijzen: Bij ons ontvang je duidelijke en transparante prijzen voor maatwerk interieurkasten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Op maat gemaakte offerte: We luisteren naar jouw wensen en budget en bieden een op maat gemaakte offerte die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

 

Hoogwaardige kwaliteit: Onze maatwerk interieurkasten worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, zodat je kunt genieten van een duurzaam en stijlvol product dat lang meegaat.

let's talk!

Advies of vragen?

Bel of Mail

Laat je bericht achter

BROCHURE DOWNLOADEN

Vul je gegevens in en ontvang
gratis onze inspirerende brochure.