ONZE NO-NONSENSE AANPAK

PROCESMATIG EN DAADKRACHTIG

Van de eerste kennismaking tot de uiteindelijke oplevering, we zijn er bij elke stap om jouw visie tot leven te brengen. Door aandachtig te luisteren en creatief te denken, transformeren we jouw ideeën in een functioneel en esthetisch ontwerp dat jouw ambities weerspiegelt.

In zes stappen

wordt jouw idee realiteit

1. Kennismaking

Let’s talk! Of het nu telefonisch is, via een videoverbinding of persoonlijk op locatie, we zijn benieuwd naar jouw verhaal. We luisteren aandachtig naar je ambities, ideeën en concepten. Op basis van jouw wensen, budget en de unieke kenmerken van de ruimte schetsen we wat we voor je kunnen betekenen. Samen bepalen we de volgende stappen in het proces, afgestemd op het resultaat waar je naar op zoek bent.

2. Moods & Concept

Na onze kennismaking zetten we jouw visie om in een passend sfeerbeeld. Ons team analyseert en brainstormt intern over jouw aanvraag. Daarna nemen we je mee in het concept en de bijbehorende sferen die ons creatieve team heeft ontwikkeld. Zo leggen we de fundamenten voor de functionele vormgeving en de eerste details.

3. Preliminary Design

Na goedkeuring van het concept start ons designteam met een functioneel ontwerp. Onze specialisten ontwikkelen een plan dat alle benodigde elementen – zoals materialen, kleuren en (maatwerk) meubilair – combineert. In deze fase bieden we ook een initiële kostenraming aan.

4. Final Design

Met alle verzamelde input gaan onze specialisten aan de slag om het definitieve ontwerp te creëren. Dit ontwerp dient als jouw project-roadmap en vormt de basis voor de realisatie. Alle technische tekeningen en details worden in deze fase volledig uitgewerkt. Materialen, (maatwerk) meubilair, wandvisuals, vloeren – alles wordt nog eenmaal gereviewd en vervolgens gefinaliseerd. We presenteren je graag jouw vernieuwde ruimte.

5. Offerte & Inkoop

Na de presentatie ontvang je een gedetailleerde offerte voor de realisatie van jouw droomconcept. We nemen alles nog eens samen door en bespreken de vervolgstappen. Na ondertekening van de offerte starten we direct met de planning en inkoop. Het is tijd om aan de slag te gaan!

6. Realisatie en Levering

In deze fase komt jouw project tot leven. Ons team van professionals coördineert en begeleidt alle werkzaamheden, van bouwkundige aanpassingen tot de installatie van meubilair en decor. We houden je op de hoogte van de voortgang en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt. Zodra alles gereed is, vindt de officiële oplevering plaats. We lopen samen door de ruimte om het eindresultaat te bewonderen en eventuele laatste aanpassingen te bespreken. Jouw droomruimte is nu een realiteit!

Bouwen op
de c5 group

Als onderdeel van de C5 Investments Group onderscheiden wij ons bij het realiseren van diverse projecten gericht op (maatwerk) interieur, verduurzaming, verbouwing en beheer. Door onze brede kennis, ruime ervaring en korte lijntjes hoef jij niet meer opzoek naar andere partijen.

Advies of vragen?

Bel of Mail

Laat je bericht achter

BROCHURE DOWNLOADEN

Vul je gegevens in en ontvang
gratis onze inspirerende brochure.