CREATIVE CREATORS

over Liviza projectinrichting

Wij realiseren inspirerende ruimtes en maken jouw ambities waar. Van concept tot realisatie. Van (maatwerk) meubilair tot volledige afbouw. Net dat stapje extra voor een uitzonderlijk resultaat.

Projectinrichting

Met passie, gedrevenheid en bravoure

Wij geloven in het waarmaken van dromen en ambities. Met passie, gedrevenheid en bravoure. Onze creativiteit voorop. We omarmen uitdagingen, zijn niet bang voor het onbekende en zetten net dat stapje extra.

TRANSFORMING SPACES

WIJ ONTZORGEN BIJ IEDER PROJECT

Of het nu gaat om het creëren van een inspirerende werkomgeving, het ultieme f&b concept, een luxe vakantiewoning of het realiseren van meer comfort voor arbeidsmigranten, wij zijn de partner die je nodig hebt. Met energie, innovatie en een bewezen staat van dienst in mooie projecten en succesvolle samenwerkingen. Laat ons je inspireren en begeleiden, van begin tot eind, in alle facetten. Liever alleen het leveren van (maatwerk) meubilair. Geen probleem!

onderdeel van

C5 Investments Group

C5 Investments Group is een actief betrokken investeringsgroep met focus op groei en ontwikkeling. Als onderdeel van de C5 Investments Group onderscheiden wij ons bij het realiseren van diverse projecten gericht op (maatwerk) interieur, verduurzaming, verbouwing en beheer. Door onze brede kennis, ruime ervaring en korte lijntjes hoef jij niet meer opzoek naar andere partijen.

het team

Wij omarmen uitdagingen met een vastberadenheid om grenzen te verleggen en originele ideeën tot leven te brengen. Ons team zet zich in om unieke oplossingen te creëren die de verwachtingen overtreffen.

Advies of vragen?

Bel of Mail

Laat je bericht achter

BROCHURE DOWNLOADEN

Vul je gegevens in en ontvang
gratis onze inspirerende brochure.