Wij bereiden de ultieme gastbeleving

Met een sterk concept en smaakvol design

Proef het concept

in het interieur

Wij bedenken, ontwikkelen en implementeren met smaak. De ambities en ideeën die je hebt door ons vertaald naar het juiste recept voor de gastbeleving en ambiance die past bij jouw wensen. Van food & beverage concept naar volledig interieur ontwerp. Van realisatie tot oplevering. Van unieke maatwerk bar tot vloer en volledig meubilair. Volledig begeleidt door ons projectteam. We zetten graag een stapje meer.

"In de horeca zien wij interieur als conceptcreatie. Een concept uit jouw hoofd vertalen naar een interieur. De menukaart proeven jouw gasten daardoor bij binnenkomst. Rekening houdend met functionaliteit en akoestiek creëren we de identiteit van jouw concept dat de zintuigen van de gasten zal prikkelen."

Smaakvol Ontwerpen

Vakkundig Uitvoeren

Je hebt een sterk horecaconcept bedacht maar hoe vertaal je dat naar het interieur? Wanneer jouw klanten binnenkomen wil je dat ze jouw specialiteiten kunnen proeven en beleven in het interieur. De kleuren, materialen, indeling, verlichting, etc. Alles draagt bij aan de smaakbeleving van jouw klanten.

Almeco projectmeubilair exclusief bij Liviza

Download Nu de CATALOGUS! 2500+ producten

Het projectmeubilair van Almeco vind je exclusief bij Liviza Projectinrichting. Laat je inspireren door de veelzijdigheid en kwaliteit van Almeco’s meubilair. In de brochure vind je een gedetailleerd overzicht van de exclusieve collecties, speciaal ontworpen voor de horeca, hospitality en leisure.

Saskia de Kuijer &

Rik van de Laar

Wijnbar Resumé by 6&24

“Onze wijnbar Resumé is nu niet alleen een plek om te genieten van wijn, maar ook van een prachtig interieur. Dankzij Liviza projectinrichting hebben we een sfeervol interieur gekregen dat onze gasten keer op keer onder de indruk brengt” 

Wie gingen je voor?

RECENT GEREALISEERD

Een uniek bedrijfsrestaurant in Rotterdam

Video afspelen

BEKIJK DEZE INSPIRERENDE VIDEO

VEELZIJDIG EN RESULTAAT GERICHT

VEELZIJDIG EN RESULTAATGERICHT

JOUW IDEALE PARTNER

Wij geloven in het waarmaken van dromen en ambities. Met passie, gedrevenheid en bravoure, maar met creativiteit voorop. We omarmen uitdagingen, zijn niet bang voor het onbekende en zetten net dat stapje extra voor het ultieme resultaat.

Bouwen op
de c5 group

Als onderdeel van de C5 Investments Group onderscheiden wij ons bij het realiseren van diverse projecten gericht op (maatwerk) interieur, verduurzaming, verbouwing en beheer. Door onze brede kennis, ruime ervaring en korte lijntjes hoef jij niet meer opzoek naar andere partijen.

BROCHURE DOWNLOADEN

Vul je gegevens in en ontvang
gratis onze inspirerende brochure.

ONTVANG DE ALMECO CATALOGUS

Vul je gegevens in en ontvang
gratis de catalogus

Advies of vragen?

Bel of Mail

Laat je bericht achter

C5 Projectinrichting is Liviza Projectinrichting geworden