Verbeterd woongenot voor arbeidsmigranten

met kwalitatief goede en betaalbare meubels

Onze missie

wonen in nederland comfortabel maken

Naast arbeidsomstandigheden en welzijn is de woonsituatie van arbeidsmigranten enorm belangrijk voor het leef- en woongenot in Nederland. Gelukkig zien we een verandering in de markt: het woongenot van verbeteren van flexibele huisvesting.

"Ons doel is om de huisvesting voor arbeidsmigranten te revolutioneren tot gastvrije, comfortabele en duurzame woonsituaties. We streven naar het creëren van een thuisgevoel."

wooncomfort verbeteren

Voor iedere arbeidsmigrant

Wij weten als geen ander hoe je het woongenot voor arbeidsmigranten kunt verbeteren met de juiste inventaris. Hiervoor hebben wij meer dan 500 meubels in ons assortiment die geschikte zijn voor jouw flexibele huisvesting? Vraag direct naar onze mogelijkheden en assortiment of maak een afspraak om te kijken wat wij te bieden hebben.

Jelle komen

Mondial uitzend

“C5 projectinrichting is een one-stop-bestemming voor al onze huisvestingsbehoeften voor arbeidsmigranten. Van gastvrije leefomgevingen tot robuust en betaalbaar meubilair — ze maken elke belofte waar. Het is een samenwerking waar ik op vertrouw.”

Wie gingen je voor?

Bouw op ervaring

wij denken met je mee

Naast het snel leveren van meubilair en andere inventaris, denken we breder met je mee. Dankzij onze ervaring met het inrichten en/of verbouwen van ruim 2000+ kamers, weten we als geen ander waar je op moet letten.

Bouwen op
de c5 group

Als onderdeel van de C5 Investments Group onderscheiden wij ons bij het realiseren van diverse projecten gericht op (maatwerk) interieur, verduurzaming, verbouwing en beheer. Door onze brede kennis, ruime ervaring en korte lijntjes hoef jij niet meer opzoek naar andere partijen.

BROCHURE DOWNLOADEN

Vul je gegevens in en ontvang
gratis onze inspirerende brochure.

Advies of vragen?

Bel of Mail

Laat je bericht achter