Laat design en functionaliteit samenkomen

Creëer een werkomgeving dat werkt

Inspirerend maar functioneel

Van kantoor naar ultieme werkplek

Een inspirerende werkplek voor je medewerkers is cruciaal voor uitstekende bedrijfsresultaten. Maar het gaat om veel meer dan alleen meubels. Wij creëren een totaalconcept dat perfect aansluit op jouw bedrijfsvisie en zakelijke doelen. We nemen je mee van een doordacht interieurontwerp naar een volledig gerealiseerde werkruimte, compleet met vloeren, visuele elementen, op maat gemaakte lockers en speciaal ontworpen meubilair.

"Kantoorinrichting is veel meer dan alleen het selecteren van meubels. Het is een manier om een cultuur te vormen. De inrichting van een kantoor communiceert waarden, stijl en visie. Het creëert een omgeving waarin werknemers zich geïnspireerd voelen om bij te dragen aan het grotere geheel."

Balans tussen Huiselijk en Professioneel

Creëer jouw Ideale Werkomgeving

Ergonomie en functionaliteit zijn essentieel in onze aanpak voor jouw ideale kantoor. We gaan verder dan alleen design en focussen ook op praktische aspecten zoals ergonomische meubels en slimme indeling. Of je nu flexibele werkplekken, speciale zoom-ruimtes of duurzame oplossingen nodig hebt, we integreren deze naadloos in een totaalconcept dat aansluit bij je bedrijfsvisie.

Eline brunekreeft

interieur designer
kantoorinrichting

“In mijn ogen is kantoorinrichting veel meer dan het kiezen van een paar meubelstukken en het bepalen van de kleur van de muren. Het is een kans om een levendige, productieve cultuur te creëren die elk aspect van je bedrijf ondersteunt.”

Hybride werken

Hoe los je dat praktisch op?

Flexibele werkplekken, online-meetings, thuiswerken. Het zorgt voor een andere invulling van jouw kantoor. Kleine zoomruimtes, werkplekken met dockings, ontmoetingsruimten, etc. Weten hoe je dit praktisch oplost? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bouwen op
de c5 group

Als onderdeel van de C5 Investments Group onderscheiden wij ons bij het realiseren van diverse projecten gericht op (maatwerk) interieur, verduurzaming, verbouwing en beheer. Door onze brede kennis, ruime ervaring en korte lijntjes hoef jij niet meer opzoek naar andere partijen.

BROCHURE DOWNLOADEN

Vul je gegevens in en ontvang
gratis onze inspirerende brochure.

let's talk!

Advies of vragen?

Bel of Mail

Laat je bericht achter