Wij ontwerpen momenten die je bijblijven

Een evenwichtige mix van comfort, stijl en rendement

VOLLEDIGE PROJECT BEGELEIDING

WE BRENGEN JOUW RUIMTE TOT LEVEN

Welkom in onze leisure wereld, dé plek waar we samen iets unieks creëren. Waar we jouw ambities vertalen naar een inspirerende ruimte, die jouw verhaal vertelt. We onderscheiden ons met concepten die de gewenste balans brengen tussen beleving, comfort en rendement. Met oog voor stijl en projectmatig gebruik. Onze expertise reikt van vakantievilla’s en chalets tot hotels en complete bungalowparken. Voor turn-key oplossingen op het gebied van (maatwerk) meubilair, vloeren, gordijnen en zelfs bouwkundige werkzaamheden zijn wij jouw ideale partner.

"In de Leisure branche staat gastbeleving steeds centraler en de eisen van gasten worden steeds hoger. Wij begrijpen als geen ander het belang van ruimtes die dan ook meer doen dan enkel functioneren. Ruimtes moeten stijlvol zijn en een diepe, persoonlijke connectie met mensen leggen. Het interieur moet jouw identiteit tot leven brengen. Onze visie is dan ook gebaseerd op gastbeleving en gebruikservaring waarbij onze ontwerpen inspireren en verwachtingen overtreffen. We zoeken het optimum tussen sfeer en kwaliteit afgestemd op de specifieke doelgroep en de investeringsmogelijkheden”

Joep Joosten

ERVARING: 2000+ WONINGEN

Binnen ons team is onze directeur Joep de Leisure specialist bij uitstek. Joep was de afgelopen jaren bij Roompot Living met zijn team verantwoordelijk voor de inrichting en restyle van bijna alle woningen op de verschillende vakantieparken. Van Tiny house tot familievilla, van nature resort tot hotel aan de kust. Joep gelooft dat het juiste interieurconcept onmisbaar is in een sterk leisure concept. “Want het overtreffen van verwachtingen met een inspirerende ruimte zorgt voor positieve reviews, herhaalbezoek en een optimale verhuurprijs. Met de juiste tools kan iedereen een flinke kwaliteitsverbetering bewerkstelligen en tegelijkertijd zijn of haar rendement verbeteren.

 

Met zijn analyserende blik, ruime ervaring in de branche en zijn creatieve ondernemingszin kan hij je als geen ander verder helpen. Bekijk onze werkwijze of maak meteen een afspraak met Joep.

Één Partner, Eindeloze Mogelijkheden

Maak van Elk Project een Succes

Wij geloven in het waarmaken van dromen en ambities. Met passie, gedrevenheid en bravoure, maar met creativiteit voorop. We omarmen uitdagingen, zijn niet bang voor het onbekende en zetten net dat stapje extra voor het ultieme resultaat. Wanneer gewenst begeleiden we projecten echt van A tot Z, waarbij we het initieel concept vertalen naar een interieurplan en vervolgens de volledige realisatie en oplevering verzorgen. maar met ons unieke meubilair met 10.000+ mogelijkheden zijn wij ook de geschikte meubelpartner wanneer jouw design al vast staat. We denken graag met je mee en zijn uiterst volledig en flexibel in onze service.

 

Of je nu een particulier bent met een tweede woning, een grote belegger met gespreide portefuille of een projectontwikkelaar in het buitenland; onze creativiteit, uitgebreide ervaring en opgebouwde netwerk in de leisure sector maken ons jouw ideale partner.

Almeco projectmeubilair exclusief bij Liviza Projectinrichting

Download Nu de CATALOGUS! 2500+ producten

Het projectmeubilair van Almeco vind je exclusief bij Liviza Projectinrichting. Laat je inspireren door de veelzijdigheid en kwaliteit van Almeco’s meubilair. In de brochure vind je een gedetailleerd overzicht van de exclusieve collecties, speciaal ontworpen voor de horeca, hospitality en leisure.

JOUW VISIE, ONZE CREATIE

TURN-KEY OPLOSSINGEN VOOR DE LEISURE SECTOR

Wij bedenken en creëren eigentijdse, sfeervolle en functionele interieurs die naadloos aansluiten op jouw visie en ambities. Onze expertise reikt van tiny houses en hotels tot complete bungalowparken. Met een totaalaanpak die varieert van projectontwikkeling tot renovatie, zijn we jouw ideale partner voor turn-key oplossingen, inclusief maatwerk meubilair, vloeren, gordijnen en bouwkundige werkzaamheden.

 

Bouwen op
de c5 group

C5 Investments Group is een actief betrokken investeringsgroep met focus op groei en ontwikkeling. Als onderdeel van de C5 Investments Group onderscheiden wij ons bij het realiseren van diverse projecten gericht op (maatwerk) interieur, verduurzaming, verbouwing en beheer. Door onze brede kennis, ruime ervaring en korte lijntjes hoef jij niet meer opzoek naar andere partijen. 

C5 Investments Group is altijd nieuwsgierig naar vernieuwende ideeën, producten en interessante investeringsmogelijkheden in de leisure branche. Neem gerust contact op.

BROCHURE DOWNLOADEN

Vul je gegevens in en ontvang
gratis onze inspirerende brochure.

ONTVANG DE ALMECO CATALOGUS

Vul je gegevens in en ontvang
gratis de catalogus

Advies of vragen?

Bel of Mail

Laat je bericht achter