het geheim in de retail

interieur als klantmagneet

Waar jouw merkconcept

en het interieur samenkomt

Een idee in je hoofd maar niet weten waar je moet beginnen? Laat je verrassen. Wij schaven liever bij vanuit het onverwacht creatieve ontwerp dat wij voor je maken, dan dat je krijgt wat je had verwacht. Bovendien bedenken we het niet alleen, we kunnen het ook realiseren!

"Verkoop begint bij de ervaring die het interieur creëert. Een doordacht ontwerp transformeert elke m² in een verleidelijke reis, waar klanten betoverd worden door sterk uitgelichte producten. Het interieur vertelt een verhaal dat de verkoop stimuleert, maar ook een blijvende indruk achterlaat in de harten van de klanten."

LIVIZA x TOFF & TEDDIES

EEN UNIEKE COMBINATIE VAN BABYMODE EN GEZELLIGHEID

Video afspelen

BEKIJK DEZE INSPIRERENDE VIDEO

Corine bloemendaal

Liviza home & living

“In mijn brand store hebben ze het concept van omnichannel retailing tot leven gebracht. Van vloer tot plafond, van verlichting tot wanddecoraties, alles is nauwkeurig ontworpen en geïmplementeerd om de online ervaring van Liviza te vertalen naar een fysieke omgeving waar klanten producten kunnen zien, aanraken en beleven.”

Maatwerk voor winkels

balie, wandkasten en meer

Ieder product of commerciële ruimte vraagt om op maat gemaakte meubels zoals een balie en presentatiemeubels. Liviza Interieurbouw kan alles op maat ontwerpen én produceren in onze werkplaats. Maak een afspraak hiervoor of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Bouwen op
de c5 group

Als onderdeel van de C5 Investments Group onderscheiden wij ons bij het realiseren van diverse projecten gericht op (maatwerk) interieur, verduurzaming, verbouwing en beheer. Door onze brede kennis, ruime ervaring en korte lijntjes hoef jij niet meer opzoek naar andere partijen.

BROCHURE DOWNLOADEN

Vul je gegevens in en ontvang
gratis onze inspirerende brochure.

Advies of vragen?

Bel of Mail

Laat je bericht achter