laten we samen bouwen

aan de toekomst van jouw club

energie en identiteit

komen samen in het interieur

Wij transformeren sportkantines tot levendige en functionele ruimtes die de identiteit en energie van jouw sportclub weerspiegelen. Daarbij kijken we ook naar de mogelijkheden om te verduurzamen.

"Samen creëren we een gastvrije omgeving met eigen identiteit en energie in het interieur, waar jouw leden, fans, vrijwilligers en sponsoren met plezier samenkomen om herinneringen te maken, teams te bouwen en te genieten van een duurzaam en multifunctioneel clubhuis."

wilco van schaik

directeur N.E.C. nijmegen

“Samenwerken met Liviza betekent dat je ontzorgt wordt van het bedenken van het concept tot en met de uitvoering en realisatie. Wij zijn een voetbalbedrijf en focussen ons daarop. Bouwen en realiseren is niet onze core business. Daar heeft Liviza voor ons een bepalende rol gespeeld en onze kantoren, de kleedkamers en het spelershome tot inspirerende ruimtes ontwikkeld waar onze mensen graag willen zijn. Dit komt de arbeidsvreugde en uiteindelijk het resultaat van onze onderneming ten goede. Naast de harde factoren als geld, tijd en kwaliteit speelde de menselijke factor als partner in deze projecten een doorslaggevende rol. Want Liviza heeft echt met onze mensen samen gewerkt. Het uiteindelijke resultaat, dat werkelijk top was, hebben we dan ook samen behaald.”

Wie gingen je voor?

DE THUISBASIS

HET INTERIEUR IS HET HART VAN DE CLUB

Een sportkantine is meer dan alleen een plek voor een drankje na de wedstrijd. Het is een ontmoetingsplaats voor jouw leden, supporters en sponsoren. Hier worden herinneringen gemaakt, teams gebouwd en evenementen georganiseerd. Het clubhuis is dus het hart en de toekomst van de club. Wij zorgen voor een multifunctioneel interieur waarin iedereen zich thuis voelt.   

Almeco projectmeubilair exclusief bij Liviza Projectinrichting

Download Nu de CATALOGUS! 2500+ producten

Het projectmeubilair van Almeco vind je exclusief bij Liviza Projectinrichting. Laat je inspireren door de veelzijdigheid en kwaliteit van Almeco’s meubilair. In de brochure vind je een gedetailleerd overzicht van de exclusieve collecties, speciaal ontworpen voor de horeca, hospitality en leisure.

Nu investeren, later profiteren

Verduurzaming van de kantine

Investeren in de verduurzaming van je sportkantine levert meer op dan alleen milieuvoordelen; het biedt ook een pad naar financiële stabiliteit. Door groene energie en isolatie te omarmen, snijdt het mes aan twee kanten: je verlaagt de energiekosten en draagt bij aan een duurzamere toekomst.

Bouwen op
de c5 group

Als onderdeel van de C5 Investments Group onderscheiden wij ons bij het realiseren van diverse projecten gericht op (maatwerk) interieur, verduurzaming, verbouwing en beheer. Door onze brede kennis, ruime ervaring en korte lijntjes hoef jij niet meer opzoek naar andere partijen.

BROCHURE DOWNLOADEN

Vul je gegevens in en ontvang
gratis onze inspirerende brochure.

ONTVANG DE ALMECO CATALOGUS

Vul je gegevens in en ontvang
gratis de catalogus

Advies of vragen?

Bel of Mail

Laat je bericht achter