5 Essentiële Tips voor Stijlvolle Horeca Tafels

blog horeca tafels voor de voorpagina

De keuze van tafels is essentieel voor de uitstraling en sfeer van je horecazaak. Tafels zijn meer dan alleen functionele meubelen; ze bepalen de gastbeleving. Of het nu gaat om een restaurant, café of terras, de juiste tafels combineren stijl en duurzaamheid. In deze blog bespreken we de beste opties voor horeca tafels die jouw ruimte compleet maken en zorgen voor een optimale gastervaring.

1. Tafelonderstellen voor Hospitality

De basis van elke tafel is het onderstel, en voor de hospitality branche is het van cruciaal belang dat deze zowel duurzaam als stijlvol zijn. Onze tafelonderstellen bieden de perfecte ondersteuning voor een breed scala aan tafelbladen, afgestemd op jouw unieke stijl en behoeften. Of je nu gaat voor een traditioneel houten onderstel of een strak, modern industrieel ontwerp, al onze onderstellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals staal, aluminium of hout. Dit maakt ze bestand tegen intensief gebruik, en voegen ze een stijlvolle touch toe aan het interieur van je horecazaak.

MIX AND MATCH:

Het onderstel bepaalt de stijl en uitstraling van het tafelblad. Bij Liviza kun je kiezen uit diverse onderstellen, aan te passen naar jouw wensen. Met verschillende materialen en kleuren is er altijd een onderstel dat past bij jouw design.

onderstellen van de horeca tafels blog

2. Zelf stabiliserende Tafels voor Hospitality

Niets is zo vervelend voor gasten als een wiebelende tafel. Onze zelf stabiliserende onderstellen voor horecaomgevingen lossen dit probleem op door automatisch oneffenheden in de vloer te compenseren. Dit maakt ze perfect voor zowel binnen- als buitengebruik, zoals op terrassen en in drukke cafés of restaurants. Gemaakt van duurzame materialen zoals staal en aluminium, bieden deze tafels stabiliteit zonder concessies te doen aan stijl. De innovatieve technologie zorgt ervoor dat je gasten comfortabel kunnen genieten zonder gestoord te worden door een wiebelende tafel.

3. Tafelbladen voor Hospitality

Het tafelblad is wat de gast als eerste ziet, en het juiste tafelblad kan de uitstraling van je horecazaak versterken. Wij bieden een breed scala aan afwerkingen, kleuren en materialen, van klassiek hout tot moderne, minimalistische oppervlakken. Elk tafelblad is ontworpen met zowel stijl als functionaliteit, en is gemakkelijk schoon te maken, bestand tegen slijtage, en perfect voor intensief gebruik. Of je nu kiest voor een robuust houten blad of een elegant marmeren oppervlak, er is altijd een tafelblad dat past bij de sfeer van jouw zaak. Wat ervoor zorgt dat jouw gasten graag aan tafel gaan.

4. Tailor-Made Tafels voor Hospitality

Tailor-made tafels bieden de ultieme flexibiliteit in ontwerp en functionaliteit. In plaats van te kiezen uit standaardopties, kun je met tailor-made tafels elk aspect van het ontwerp zelf bepalen, van het onderstel tot het tafelblad. Of je nu robuuste tafels wilt voor grote eetgelegenheden of verfijnde, elegante tafels voor intiemere settings. Tailor-made tafels passen zich perfect aan jouw behoeften aan. De perfecte mix van functionaliteit en stijl, zodat jouw gasten steeds weer terug willen komen voor de gastvrije sfeer die je hebt gecreëerd.

5. Tafels op maat

De tafel is een belangrijk meubelstuk in verschillende settingen. Vergaderen, samen eten, cocktails drinken of even wachten in de ontvangstruimte. Het is dan ook belangrijk een tafel samen te stellen die je direct omarmt en de juiste sfeer weet te stimuleren. Stel jouw ultieme tafel zelf samen en creëer een bijzondere plek om aan te zitten.

1. Kies de vorm
Bepaal de vorm die het beste bij jouw ruimte past. Onze op maat gemaakte tafels zorgen altijd voor het perfecte resultaat.

2. Kies een onderstel
Het onderstel bepaalt de stijl en sfeer. Kies zorgvuldig uit ons brede aanbod, zoals een houten driehoekspoot, stalen U-poot of een X-onderstel.

3. Kies materiaal & kleur
Of je nu gaat voor een blanke houtlook of een zwarte marmeren tafel, kies het materiaal en de kleur die perfect passen bij jouw design uit onze brede mogelijkheden.

4. Welke Afwerking maakt de tafel af?
De afwerking is de final touch. Ga voor een verjongde rand of een messing frame. De keuze is aan jou!

Eindresultaat: Tafels die Functioneren en Inspireren

Het kiezen van de juiste tafels draait om het vinden van de perfecte balans tussen stijl, duurzaamheid en comfort. Of je nu kiest voor zelf stabiliserende, tailor-made of tafels met een verfijnde afwerking, er is altijd een oplossing die past bij jouw horecazaak. Met de juiste tafels creëer je een uitnodigende sfeer waar gasten graag terugkomen. Bekijk hoe wij dit hebben gerealiseerd in verschillende projecten.

Foto van Merel van Geffen

Merel van Geffen

Interieurontwerpster

Advies of vragen?

Bel of Mail

Laat je bericht achter

BROCHURE DOWNLOADEN

Vul je gegevens in en ontvang
gratis onze inspirerende brochure.